Η Σταθερή Αξία στο Τυρί
Γεώργιος Νταμπίζας

Συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση, στηριζόμενοι στην παλιά συνταγή του παππού Γεώργιου Νταμπίζα από την Κλεισούρα Καστοριάς, με τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας παράγουμε από το 1959 τυροκομικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας, σεβόμενη πάντα τον καταναλωτή.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με επιλεγμένους κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας συλλέγουμε εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειο γάλα το οποίο ελέγχουμε σε καθημερινή βάση εφαρμόζοντας τις διαδικασίες του ISO 22000:2005, για την παραγωγή της υψηλής ποιότητας προϊόντων μας, όπως η ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., το Μανούρι Π.Ο.Π., το Κατσικίσιο Τυρί, το Ανθότυρο, τη Μυζήθρα και το Πανεράκι.

Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές, αλλά και από εγχώριους και διεθνείς φορείς, όπως το Ευρωπαϊκά Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΔΠΑ) από το οποίο βραβευθήκαμε με το χρυσό βραβείο στην ΦΕΤΑ Π.Ο.Π., στο Κατσικίσιο Τυρί, στο Ανθότυρο και με χάλκινο βραβείο στο Μανούρι.

Κλεισούρα
Εγκαταστάσεις Προβογάλ